Situasi Mengong Yang Aku Xsuke!!! - Part 2

Posted by : AfiqahAR | 02 March 2009 | Published in

die msg aku kate die suke kt aku lh.
ati die sblm ni xterbuka nk time cinta n dh serik nk bercinta.
then, pas jumpa aku, br lh dia le time cinta blk.
what the F**K??!!!
aku geli geleman bc msg dia, then aku kate kite kwn jek.
fuh! aku geli dowh. SIYESLY!!

then, the next day die msg ag.
die kate die gh pk cne nk jd kaye.
aku kate lh kn dia die dh kaye. nk kaye lg ke?
pas2 die kate "bkn kaye dgn harta, tp gn cinta suci"..
what the F**K??!!!


p/s: aku sering dikelilingi org yg jiwang begini. WHHYYYYYYYYYYYYYYYY?!

(4) Comments

  1. hans said...

    dah orang nak hang pi juai mahai...
    lepas tu kalut dok suruh aku cari..
    bila aku bagi chalon2 ang xmau...
    susah jugak ang nih noh..

    March 5, 2009 at 11:42 AM
  2. Pikato ezorA said...

    klu ank, ank maw ka org cm2?
    ala aku xska lh kapel bla dh kwn.
    aku anggap dia cm abg aku ja.
    gpn, aku xda at kt dia, nk wt cna?
    mana le paksa ska kt org kn?

    March 5, 2009 at 6:48 PM
  3. Rikhman said...

    hahaha....jiwang weiii.

    March 6, 2009 at 12:32 PM
  4. Pikato ezorA said...

    yep.sgt kn?

    March 6, 2009 at 12:54 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr