Review Filem Kongsi.

Posted by : AfiqahAR | 22 May 2011 | Published in

Epic fail.




































Sorry Farid Kamil. Banyak carut. Banyak silap. Dan, saya tak gelak walaupun orang kata cerita awak kelakar habis. Sorry. Ampun. An honest comment. Saya tahu susah nak buat filem. Try harder. :((

(6) Comments

  1. Sitan Debab said...

    yeke? tak best langsung?

    May 23, 2011 at 3:00 AM
  2. Pikaliciou5 said...

    for me, tak best langsung. tak nak tengok dah pun tak pe. u tak tengok ke after all those film reviews kat ur blog?













    nganga kejap. :o

    May 23, 2011 at 5:29 PM
  3. Wan said...

    Farid Kamil? Eww...
    Shaheizy sam? Double eww, extra overrated...

    May 23, 2011 at 11:06 PM
  4. Pikaliciou5 said...

    HAHA. aah. dulu dia tak macam tu kan? maybe sebab dah terbawak2 dengan watak kot. or maybe dia memang macam tu.

    dan farid kamil, i tak pernah minat. dan tak pulak benci. :)

    May 24, 2011 at 12:24 AM
  5. Sitan Debab said...

    i cerita melayu kurang sikit. hanya tengok yg benar2 minat sahaja. haha taklah.

    May 25, 2011 at 8:32 PM
  6. Pikaliciou5 said...

    tediaaaaaa. omputeh u olls!
    faham*angguk*faham.

    May 26, 2011 at 7:44 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr