..it was a relieve..

Posted by : AfiqahAR | 28 January 2009 | Published in

td, aku p klinik cbb nk ceq mata aku yg bengkak ni (since ella kata mata aku slu bengkak, better aku p jumpa doc n find out what is wrong). then, aku p lh klinik dr nasran (klinik panel mara kt kulim) utk ceq mate aku yg bengkaklicious ni.

lepas jumpa doc, br lh aku lega cz it is not an infection drpd my lens or ketumbit or whatsoever. bengkak biasa je. so, die bg ubat antibiotik n lg 2 ubat bengkak.die kate nt elok lah 2.

p/s: naseb baek bkn infection. klu x, dh xle bergaya dgn mata biru dh :P

(6) Comments

  1. Rikhman said...

    hahaha..bengkaklicious tu.
    biar ar..hot weyh.lol

    January 28, 2009 at 9:30 PM
  2. Pikato ezorA said...

    ugh*
    xle2.
    jatoh saham.
    tiap2 ari doa bg kecut dis bengkaklicious!

    January 28, 2009 at 10:55 PM
  3. DicKiE aDaMs said...

    tu sebab lemak ko dah naik ke mata ni! hahahah

    January 29, 2009 at 7:05 PM
  4. Pikato ezorA said...

    faiz: kau klu nampak ape yg xkne kt aku, mst kau nk sentuh psl lemak aku kn?isk3.

    January 29, 2009 at 9:21 PM
  5. flurry adams said...

    yay kak pika tomei blh pakai lagik kontek lens wane ijo caramel..

    hehe

    February 2, 2009 at 12:05 PM
  6. Pikato ezorA said...

    lol.yeye.pasni nak pkai kaler ejau lak.
    cm kak nita serawak!

    February 3, 2009 at 7:54 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr