..Malang Memang Takde Bau..

Posted by : AfiqahAR | 09 September 2009 | Published in

ni book jacket yang dihantar minggu lepas (front page)


(back cover)


bende ni buat aku tak tido malam. benci sungguh! minx2 cik lan xpasan. haih~


nasib baik gambar author comey. hihi. :) (ok. aku ngaku. ni kerja photoshop. pftt..)


"nk kuey teow sup tanak sayur+taugeh ek?" ni lah habuan. bangang punya abg penjual sup2 di sek 7!


ni bukan bulan. ni habuan drpd nyamuk yg sungguh banyak malam td. haram jaddah!


tak puasa pun bibir kering. heran2.


kalau aku lapar, aku cenderung untuk melukis gmbr mknn. (abaikan gmbr tahi di sebelah)


baru kena maki dengan beliau. "This is ridiculous!" kalau tak tahu cerita, tolong senyap ye!


dan ini.... sibuk sangat cerita politik.


Pikalicious said: bila nak raya ni? ish3.

(9) Comments

  1. Pikato ezorA said...

    kalau balik kulim raya ni, xnk pulang2 ke shah alam agak2 boleh x? (-.-")

    September 9, 2009 at 2:09 PM
  2. hans said...

    kesian gila dkt ang
    pasai gambaq tahi tu aku tau ang nak berak time tu
    hahahahaha
    koteow tu asal macam kosong ja?
    aku yg tgh lapaq nih tgok pun xberselera

    September 9, 2009 at 4:56 PM
  3. Pikato ezorA said...

    kesian kan?
    haih~
    lom aku tunjuk list assignment aku lg.
    dh mcm buku resipi dh.
    gmbq tahi tu sbnqnya time lecturer gh ckp, aku clap dgq.
    aku igtkan dia sebut tahi. hoho.
    tu lh. bangang ja.
    dah lah aku gh posa time tu.
    naseb bek sup dia sedap.

    September 9, 2009 at 9:28 PM
  4. BiTeMe! said...

    hahahaha. rinsu jailani ka??

    serious! kelas tadi klaka giler!

    "erm. saya tak suka cina dan india. nak buat ape undi mereka? buang masa"

    tapi anda mengajar perpaduan kaum ye?

    kahkahkah

    September 9, 2009 at 10:43 PM
  5. Pikato ezorA said...

    haha.
    i xamek port pn shamil.
    i tdo blkg azimah td.
    ayman lak tdo blkg i. lol~
    u je sanggup dgr kata2 dr ahli pembangkang tu. :P

    September 9, 2009 at 11:45 PM
  6. Namhkir said...

    hahaha...lect korang sumpah pelik..
    i tahu ceritaaa.hehe

    September 10, 2009 at 1:43 AM
  7. Pikato ezorA said...

    eeee.
    sibuk je.
    i nk doa u akan dpt dorg next sem.
    amin! :P

    September 10, 2009 at 2:12 PM
  8. Ungku Athirah Syaza said...

    hehe. memang malang takde bau.
    bulan puasa, banyakkan bersabar k!

    September 11, 2009 at 8:53 PM
  9. Pikato ezorA said...

    yep! byk dugaan.
    haih~ tekanan2.

    September 11, 2009 at 10:04 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr