..Susahnya Hidup Tanpa Duit..

Posted by : AfiqahAR | 30 September 2009 | Published in

susahnya hidup tanpa duit.
hari-hari menangis.
sebab takde duit nak bayar kereta tiap2 bulan+duit minyak.
macam mana nak beli makanan kalau senior aku dah takde next semester nanti.

susahnya hidup tanpa duit.
hari-hari menangis.
sebab takde duit nak bayar kereta tiap2 bulan+duit minyak.
macam mana nak pergi klinik kalau sakit tengah2 malam.

susahnya hidup tanpa duit.
hari-hari menangis.
sebab takde duit nak bayar kereta tiap2 bulan+duit minyak.
tiap2 hari kena berhadapan dengan bas yang lambat+sikit macam hanjeng dan taknak berhenti walaupun bas bukannya penuh pun. *siyes aku doa PEMANDU bas yang buat taik macam ni takkan selamat hidup dia dunia akhirat*

susahnya hidup tanpa duit.
hari-hari menangis.
sebab takde duit nak beli printer.
nak print assignment pun susah.

susahnya hidup tanpa duit.
hari-hari menangis.
sebab takde duit nak bayar kereta tiap2 bulan+duit minyak.
nak print assignment kat cc pun payah. apatah lagi nak bind.

susahnya hidup tanpa duit.
hari-hari menangis.
sebab takde duit nak bayar kereta tiap2 bulan+duit minyak.
MACAM MANA NAK PERGI BELI PRINTER NI KALAU TAKDE KERETA?


Pikalicious said: hidup aku semester ni banyak sangat susahkan orang, terutamanya kau. aku minta maaf weh. budi kau aku takkan lupe. sampai mati. :'(

(7) Comments

  1. Pikato ezorA said...

    kalau aku ditakdirkan kaya suatu hari nanti, aku tolong korang balik ye? :(

    September 30, 2009 at 9:54 PM
  2. sitan debab said...

    assignment banyak nak kene print kan? nak pokai tiap2 minggu mcm nih!

    October 1, 2009 at 12:39 AM
  3. Pikato ezorA said...

    u kaye.
    u xkn pokai.

    October 1, 2009 at 2:20 PM
  4. Namhkir said...

    hikmah nye, kita melacur ramai2x...
    hahahaha..
    jom mlm ni, bus stop..lol

    October 2, 2009 at 3:16 AM
  5. Pikato ezorA said...

    haha.
    u xpe lh hot.
    i x. :)

    October 2, 2009 at 9:52 AM
  6. Ungku Athirah Syaza said...

    susah kan hidup takde duit.

    October 10, 2009 at 12:48 AM
  7. Pikato ezorA said...

    susaaahhhhhhhh cukue!

    October 11, 2009 at 1:32 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr