..Random Thoughts..

Posted by : AfiqahAR | 10 November 2009 | Published in

Lokasi: di mana-mana.
Masa: pada bila-bila.
Syarat: tak memikirkan benda yang penting.

1. Manusia tak malu ke mandi atau berak dalam bilik air yang ada serangga seperti labah-labah atau lipas?

2. Labah-labah tu pikir apa ek bila tengok manusia buat aktiviti-aktiviti tu?

3. Apa jadi kat semut lepas kena flush hidup-hidup? atau hanyut dalam air sebab kena jirus dengan aku?

4. Kenapa nyamuk gigit aku walaupun dah nampak kawan dia dah mati kena tampar?

5. Labah-labah takde aktiviti lain ke selain cari makan, buat sarang dan sebagainya? main Internet ke misalnya. pergi sekolah ke.

6. Labah-labah yang ada dalam bilik air aku tu tak teringin ke nak pergi luar negara dan jumpa labah-labah jenis lain seperti tarantula misalnya? paling kuat pun pergi rumah sebelah ke.

7. Tarzan (lelaki beruk) yang takde tamadun, tak faham bahasa, cakap bahasa beruk tu, wujud tak?

8. dekat facebook tu, betul ke yang tu page zayed khan?

9. apa perasaan artis ek kalau takde orang komen status kat facebook, blog, twitter dan sebagainya? padahal fan sampai beribu.

10. ada tak orang yang popular dari golongan tak berduit, atau dalam bahasa kasarnya, miskin?


Pikalicious said: kadang-kadang aku pikir pasal benda-benda yang berkaitan dengan Agama jugak. tapi taknak pikir atau soal dalam-dalam. takut aku murtad. haha. baibai.

(5) Comments

  1. Pikato ezorA said...

    apa boleh buat? manusia dilahirkan ada otak. so, kadang2 terfikirlah benda2 macam ni.

    November 10, 2009 at 8:16 PM
  2. hans said...

    aku faham piqah...
    tekanan exam buat ang pikiaq bukan2

    November 11, 2009 at 12:02 AM
  3. Pikato ezorA said...

    haha. xlh.
    benda tu dtg sndri.
    melihat alam sekeliling. x)

    November 11, 2009 at 1:26 AM
  4. sitan debab said...

    cube la pikir...

    1. kenape pika suke MH?
    2. Kenape "Melayu Bodoh", x sedar diri?
    3. Why pika lapp cik iddin?

    November 13, 2009 at 9:30 PM
  5. Anak Rashid Kacak said...

    aah. cuba la pikir...

    1. siapa sitan debab suka?
    2. siapa sitan debab suka?
    3. siapa sitan debab suka?

    i dh pnt pikir. sila lh beritahu.

    November 14, 2009 at 1:45 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr