Celebration Day!

Posted by : AfiqahAR | 31 July 2010 | Published in

Hi creatures.

Hari ni was really unexpected day. Sebelum diteruskan, aku nak minta maaf kat hang, Hanis. Memang tak expect. Next time, okay?
1. Pergi isi borang kerja part time McD pukul 12 tengahari sampai pukul 1 (lama kan? sebab ramai like whatever - okay ini belajar dari Zeze).
2. Pergi Celcom Centre sebab nak dapatkan blue bear tapi malangnya hari ni hari Sabtu. So, half day. Aku pergi dalam pukul 3. Sangat unfortunately. T.T
3. Pergi Tesco, beli barang. Banyak promoter bagi air free, no trolley at first, then dapat trolley rosak, no plastic bag. T.T
4. Pergi tengok Salt. God damn best! Wajib tengok. Walaupun kau tak minat Angelina Jolie.
5. Balik rumah.


Bye creatures.

(4) Comments

  1. Afiqah Abdul Rashid said...

    esok abang-abang saya datang. nak ajak diorang karaoke lah! yippppeeeee! :)

    July 31, 2010 at 10:06 PM
  2. hans said...

    hang minta maaf dkt hanis mana nih piqah?
    aku ker?

    P/S : Mari Makan Buah Tomato!

    July 31, 2010 at 10:35 PM
  3. Afiqah Abdul Rashid said...

    mesti lh ank.
    sebab tak ajak tengok salt. huhu.

    tak marah ka? bagus! :D

    August 2, 2010 at 12:21 AM
  4. hans said...

    owh
    xmarah pun
    sebab time tu aku tgh bertungkus lumus baca 'kitab syaitan' sebab nak kena buat review
    hahahahaha

    August 2, 2010 at 6:32 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr