Internship

Posted by : AfiqahAR | 18 July 2010 | Published in

Hi creatures.

Lama tak update belog sejak takde Internet connection ni.
I thought nak beli Celcom Broadband but still dalam perancangan.
Tak sure lagi.

Anyway, memandangkan this semester merupakan my last semester, I mean, bangun pagi-pagi pergi kelas, tidur dalam kelas, jawab telefon time kelas lepas tu kena sound dengan lecturer, melayan kekejian budak kelas dan sebagainya.
Lepas ni mesti rindu kan? :)

For next semester, ada internship.
Kalau boleh, nak praktikal kat tempat yang aku minat.
Especially, magazine.
But my first choice may be kat Gempakstarz kot since aku memang dari Diploma lagi teringin nak praktikal sana.
I wonder dorang ada terima budak-budak for internship or not.
Dah try email tapi fail sebab email tu maybe dah ditukar.
Nak call, no confidence. Tapi tu lah.
Takkan dapat kalau tak berusaha, right?
Takpe lah. Later, I'll try to call them to ask about that.
Buat masa ni, kena consider juga kos sara hidup.
Gempakstarz dekat Bandar Tasik Selatan.
I went there once tapi dah tak ingat jalan.
More easily, stay with Yan kat Bangi and buat praktikal dengan dia whether kat Pelangi, Jemariseni, or Cerdik Publication.
Tapi, terus-terang, TAK MINAT.
Aku takut aku tak boleh buat kerja yang aku tak minat.
I need some opinions here.
If there is anybody out there happen to read this, please drop your comments okay?
I really appreciate it! Thanks!


Bye creatures.

(3) Comments

  1. Afiqah Abdul Rashid said...

    ke nak pergi Karnadya saja?

    July 18, 2010 at 7:25 PM
  2. hans said...

    wah.,...lepas nih ang keja sana leh ang adjust aku keja sana skali
    yehaaaaa...sonok keja tempat2 menulis nih..
    call sudah...
    nak takut apa...
    aiyak


    den nak kongsi video yang mampu buat ekau muda 10 tahun dari usia sebenar selepas menontonnya

    p/s : Lagu Waka Waka versi terbaru..Shakira Kalau Tengok Nih Confirm Nangis

    July 18, 2010 at 10:43 PM
  3. Afiqah Abdul Rashid said...

    depa tak amek student internship.
    uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! T.T

    July 19, 2010 at 11:45 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr