Kerana Si Pokapokak

Posted by : AfiqahAR | 11 January 2011 | Published in

Kerana Si Pokapokak,
Aku dah terminat Bruno Mars.

Kerana Si Pokapokak,
Aku dah nak dengar lagu Bruno Mars selalu.

Kerana Si Pokapokak,
Aku menjerit bila lagu Grenade main kat radio.

Kerana Si Pokapokak,
Aku menjerit bila kau kata Bruno Mars nak turun Malaysia bulan April nanti (sempena birthday kita woi!).

Kerana Si Pokapokak,
Aku tak nak keluar kereta sebab nak dengar habis lagu Grenade padahal dah sampai depan rumah.

Kerana Si Pokapokak,
Aku pause bila lampu keretapi dah merah, gate keretapi dah tutup dalam video klip Grenade sebab aku tak nak Bruno Mars mati.

Kerana Si Pokapokak,
Aku belajar nyanyi lagu Grenade banyak kali tapi masih fail (demit!).

Kerana Si Pokapokak,
Aku dah terminat Bruno Mars.


Hoi keji! Jangan lupa ajak aku bulan April ni. WAJIB ajak. kalau tak ajak aku, DOSA. sebab kau dah JANJI dan kau dah BAGITAU aku. dan kalau kau tak ajak aku, kita PUTUS kawan. aku PULAUkan kau. okay bye.

(3) Comments

  1. hans said... January 11, 2011 at 10:36 PM
  2. Dihsar Ludba Haqifa said...

    http://honeypokapoka.tumblr.com/ <--- dia ni lh. HAHA. merangkap kawan baik aku. yg intern sama aku ni.

    January 12, 2011 at 8:50 AM
  3. hans said... January 12, 2011 at 8:45 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr