..Help Me!..

Posted by : AfiqahAR | 11 June 2009 | Published in

tau tak cerita keliwon kat tv3 yang disiarkan setiap hari khamis pukul 9.30 malam?
er. tujuan aku bukanlah nak cakap pasal cerita tu.
cuma, aku nak tanya. pernah tak korang dengar pasal buatan orang?
hurm. aku pun tak sangka sekarang ni still ada pasal buatan orang ni.

er. bukan aku mahupun family aku yang kena.
tapi, 1 of my best friend punya mak terkena buatan orang baru-baru ni.
aku nak minta jasa baik rakan-rakan bloggers aku.
korang tau tak mana nak cari daun bidara?
tak pun, korang taw tak mana tempat orang berubat untuk mangsa-mangsa buatan orang ni?
aku harap dapat respon yang baik dari korang.

thanks y'all!


Pikalicious said: happy with my result. thanks miss mayu and miss huda. ;)

(10) Comments

  1. Namhkir said...

    first time i dgr daun tu..
    hahaha.
    keliwon lawak la.

    June 12, 2009 at 12:38 AM
  2. Pikato ezorA said...

    er.
    i pun 1st time.
    tg bidara i taw lh.
    lol~
    keliwon seram lh.
    huhuhuhu~
    tp keliwon td xbesh sgt.

    June 12, 2009 at 2:04 AM
  3. Pikato ezorA said...

    yeay!
    rikh tgk keliwon!

    June 12, 2009 at 2:06 AM
  4. dabuldahi said...

    pika
    hang nak berubat berubat kat bomoh yang dipercayai
    jgn cari bomoh yang cakap" aku yakin leh sembuhkan orang ni" sbab Allah je kuasa dalam smua ni..

    bebaik cari

    hang pg la cari darul syifa'

    aku ada nombor
    amik ni 0123566143

    aku doakan die lega..
    byakkan doa pika!!

    June 12, 2009 at 6:09 AM
  5. syikin said...

    keliwon?apa tu?
    anyway sorry aku tak ada apa apa contact for your prob ni.macam mana dia kena buatan orang tu?

    June 12, 2009 at 8:13 AM
  6. Pikato ezorA said...

    hadi: ok. thanks byk2. nwy, darul syifa 2 kt na?? nt aku btaw mbr aku 2.

    syikin: aku pun tataw lh. aku xbyk tanya cz dia pun gh risau. tlg doakan mak dia supaya sembuh k? thanks!

    June 12, 2009 at 5:59 PM
  7. his name is padin said...

    pika, p la tanye org tua tua. mebi dorg tau apa tu daun bidara

    June 13, 2009 at 6:35 PM
  8. Pikato ezorA said...

    2 lh.
    dlm usaha ni.
    huhu~

    June 14, 2009 at 1:21 AM
  9. hans said...

    piqah....saper kena buatan orang?tembun?

    June 14, 2009 at 12:23 PM
  10. Pikato ezorA said...

    hoi!
    mulut xsyg.
    adoi~
    kn aku dh tlis 2.
    mak mbr aku.

    June 14, 2009 at 12:42 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr