..Product For You..

Posted by : AfiqahAR | 14 June 2009 | Published in

hai korang.
dis past two days sangat best dalam hidup aku sebab bandeq aku yang dah lama xbalik kulim, akhirnya pulang jua! (siyes punya hepi!)
besides bawa balik anaknya zafran yang comel (+agresif sangat ok!) dan kak aisyah, aku tengok dia macam dah lain sikit.
KULIT DIA LICIN DARI AKU OK!!
aku sibuk2 tanya dia n dia pun kenalkan lah aku dengan 1 produk ni (dah pandai guna produk rupanya abang aku ni).


PIL MINDA & BEDAK RESDUNG ZANITA: RM38

1. PIL MINDA:
menurut abang aku, pil ni boleh kuatkan badan bagi siapa-siapa yang salu lemah badan. pastu, pil ni jugak boleh meningkatkan daya ingatan (ok. sangat sesuai untuk aku), boleh buat kita berfikiran cerdas (wah! ayat aku sangat mantop), boleh cegah kemurungan and also boleh melancarkan proses penghadaman (macam aku tiada masalah penghadaman.haha!)




2. BEDAK RESDUNG:
bedak resdung ni pulak boleh menghapuskan jerawat (kalau ada resdung, sure jerawat banyak), menghaluskan kulit, boleh menghilangkan penyakit kulit, bisul, KAYAP, gatal-gatal dan yang paling penting, boleh memulihkan resdung!



Ok. the advantage instead of buying this product is to heal the resdung problem, ada lagi advantage yang korang boleh dapat sebagai buyer!
1. Bila korang dah beli 1 set produk ni, korang akan diberi insentif pengguna sebanyak rm2 setiap bulan berturut-turut selama 24 BULAN (korang pandai math kan? darab lah sendiri.*ayat rikhman*lol) TANPA jual or promote produk ni pada orang lain. best kan?
2. Korang juga boleh jadi dealer atau penjual produk ni yang boleh jadi side income korang. Korang sure akan dapat balik modal korang (+untung RM10) kalau dah takde langsung beli dari korang pun (again, do the math! xP)




Pikalicious said: siapa berminat, sila beritahu aku ok? thanks!

(2) Comments

  1. Namhkir said...

    wah.marketing sangat...bagus2x

    hahaha.

    June 14, 2009 at 6:16 PM
  2. Pikato ezorA said...

    hihi.
    xmo try? ;P

    pomot lh bisnes i k? lol~

    June 14, 2009 at 10:27 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr