..Modal Sikit, Untung Banyak!..

Posted by : AfiqahAR | 18 June 2009 | Published in

Korang still ingat pasal produk resdung yang aku post kan 4 hari lepas?
itu salah satu untuk dapat duit iaitu dengan menjual produk.
ada lagi satu cara untuk dapat untung yang sangat banyak!

caranya mudah. lagi banyak simpanan korang, lagi banyak untung korang akan dapat!(minimum rm38)

korang hanya perlu keluarkan rm38 (1 produk-minimum) setiap bulan selama 24 bulan.
n korang boleh dapat untung: rm2,012!!
korang nak tau macam mana cara ni berhasil?

sila add aku di YM (sila lihat bahagian kanan blog aku) untuk aku explainkan pada korang or, emailkan aku ok?


Pikalicious said: mari kaya sama-sama. *aku tak kedekut* (^-^)v

(2) Comments

  1. Namhkir said...

    hahahaha....gile glamour, resdung.
    lol

    June 18, 2009 at 10:05 AM
  2. Pikato ezorA said...

    haha.
    glamer x glamer.
    janji byk untung.
    lol~ xD

    June 18, 2009 at 10:37 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr