..Lately, aku mula menyukai buah..

Posted by : AfiqahAR | 07 December 2009 | Published in

dua buah yang menarik perhatian aku sejak kebelakangan ni adalah: Apple dan Berry.

bukan sebab aku diet.
bukan sebab aku mengamalkan pemakanan sihat.
bukan sebab aku ada masalah lawas.
bukan sebab aku dah takda duit nak beli makanan ruji.
bukan sebab semua di atas.

sebabnya.. sebabnya..

Apple sangat semat-dowh dia punya design! lagilagi yang kaler pink. peh! tak tidur malam aku fikir buah ni.
Berry pula akan menampakkan aku macam orang kaya dan boleh aku tweet menggunakan TwitterBerry apabila dalam kelas ataupun di mana saja.


Pikalicious said: kalau korang kawan aku, sila belikan aku untuk birthday aku yang ke-21 pada 20hb April 2010. terima kasih.

(9) Comments

  1. hans said...

    I love U punya new layout(bila ber I n U nih?)
    haha
    cess
    agak2 la weih
    nak semua mahai ja
    ceit

    December 8, 2009 at 12:44 AM
  2. Pikaliciou5 said...

    teringin. kepingin. hangin!

    December 8, 2009 at 1:28 AM
  3. Pikaliciou5 said...

    hanis: besa lh. aku hidup di zaman moden. terpaksa ikut arus zaman. haha.

    December 8, 2009 at 1:29 AM
  4. DicKiE aDaMs said...

    apple.. done..

    berry.. soon..

    :)

    December 8, 2009 at 11:19 AM
  5. Pikaliciou5 said...

    ye, faiz.
    kau kaya. haish.
    belikanlah aku 1.
    nt besday aku ek? x)

    December 8, 2009 at 11:50 AM
  6. hans said...

    hahahaha
    ikut arus la sangat ang tu

    December 10, 2009 at 3:44 PM
  7. Pikaliciou5 said...

    mst lh. huhu.

    December 11, 2009 at 12:52 AM
  8. RR said...

    berry? mahal kot...but good for you. bguslah. lol *sweet.nice.fav*

    December 12, 2009 at 12:43 AM
  9. Pikaliciou5 said...

    haha.
    mmg mahal, tp teringin. huhu.

    December 14, 2009 at 2:18 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr