..Apa yang Tinggal Eyh..

Posted by : AfiqahAR | 01 April 2010 | Published in

recently, been TOO busy with assignments, test and my part time job.
penat, tak cukup tidur, tekanan perasaan bila buat 3 perkara besar dalam hidup serentak.
mungkin aku dah meningkat dewasa kot. ouh silap. bukan mungkin. memang aku dah meningkat dewasa. kesedaran tu penting ye? haha.

so, mari kita semak apa yang masih tinggal dalam kitab aku ni.
hurm. scanning.. scanning.. scanning.. 10% done.. 40% done.. 60% done.. 100% done!
ouh-ouh. ada 7 benda lagi yang belum dilakukan out of 30. huhu.
listing down:
1. Assignment Media Law (submit bila-bila)
2. Full E-Book in PDF format (submit today: 2 April)
3. Test Media Law (today: 2 April)
4. Test Modern History (PM will inform later)
5. Full Report E-Book (submit nanti)
6. Listening and Writing Test Nihongo (next Wednesday)
7. Project Nihongo (next two weeks)



ugh. this is so last week.
tapi tak post-post sebab sangat busy. like seriously!
sekarang busy dengan test dan part time job.
alhamdulillah, banyak job aku dapat.
semoga duit aku berkepok-kepok. boleh beli Apple. :)

Pikalicious said: nak sambung buat kerja. baibai.

(3) Comments

  1. Pikaliciou5 said...

    hello world. :)

    April 5, 2010 at 11:21 PM
  2. nenna said...

    pika..kalo nak beli Apple pon..xpayah lah tunggu duit berkepok2..sekilo bukan sampai 5ringgit pon...warna ape ko nak?merah,hijau.kuning2 merah,merah2 pekat.semua ada.

    April 6, 2010 at 5:24 PM
  3. Pikaliciou5 said...

    keji vagai!

    April 7, 2010 at 4:19 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr