..Awak..

Posted by : AfiqahAR | 17 April 2010 | Published in

Ye, awak lah.
Ala yang selalu stalk saya tapi selalu gurau-gurau kasar dengan saya.
Rindu lah.
Lagi setahun, kita dah tak jumpa.
Patut ke saya bagitau awak yang saya suka awak?
Taknak lah. Saya takut nanti jadi lain.
Saya rasa awak pun faham. Sebab awak pun tahu yang awak tak pernah suka saya. Hehe.
So, saya rasa biarlah kita berkawan ye.
Saya sayang awak. Dan saya sayang persahabatan kita.
Saya tak sangka boleh suka awak. Sebab dulu saya ignore awak. Huhu.
Walaupun nanti kita dah tak jumpa, saya harap awak jangan lupakan saya ye?
Tapi takkan awak nak call saya? Kalau awak call saya, kita nak borak pasal apa?
Tapi takkan awak nak text saya? Kalau awak text saya, kita nak sembang pasal apa?
Takkan pula saya nak call or text awak? Huhu.

Dah lah. Saya tak suka duduk sorang-sorang.
Nanti saya akan fikir bestnya kalau ada boyfriend. Macam awak.
Awak sangat tak membosankan. Awak buat saya ceria. :)


Pikalicious said: Hihi. Geli dengan entri ni. Tapi cinta tu memang geli kan? :)

(14) Comments

  1. Pikaliciou5 said...

    nak main game lawan-lawan lah.

    April 17, 2010 at 12:29 AM
  2. nenna said...

    sape AWAK tu??
    shamil ke?ehehehe

    April 17, 2010 at 12:42 AM
  3. Pikaliciou5 said...

    cuba lagi. =.="

    April 17, 2010 at 2:38 AM
  4. Miss Wanie said...

    adam
    *yakin!*

    April 17, 2010 at 12:16 PM
  5. Pikaliciou5 said...

    oh. itu cerita lama.
    cuba lagi. =.="

    April 17, 2010 at 1:22 PM
  6. Anonymous

    aku!!!!!!!!!
    -yan comel xhenggat-

    April 17, 2010 at 6:50 PM
  7. hans said...

    yang tulis dekat diari buku ko ker -> Gudluck
    haha

    April 18, 2010 at 12:35 AM
  8. Pikaliciou5 said...

    anonymous: kau kan ada belog? kenapa tak guna ID kau? =.="

    hanis: cuba lagi. =.=" eyh eyh. tayah cuba. sebab ank taw siapa. ehehehe.

    April 18, 2010 at 12:51 AM
  9. ananis said...

    gud luck..
    susah la nk memikat ong ni..
    cm ner yek...

    April 18, 2010 at 12:54 AM
  10. Pikaliciou5 said...

    pergi depan dia, terus ciom. hehe.
    thanks.
    btw, tak boleh cakap depan-depan ke roommate a.k.a housemate? =.="

    April 18, 2010 at 1:25 AM
  11. hans said...

    hahahaha

    April 18, 2010 at 10:08 AM
  12. Pikaliciou5 said...

    syyyyy. syyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

    April 18, 2010 at 5:15 PM
  13. fndrocka said...

    sweet2 geli gitu..ahak

    April 22, 2010 at 4:11 AM
  14. Pikaliciou5 said...

    haha.
    girly~ girly~

    April 22, 2010 at 6:20 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr