Should I Stop Blogging?

Posted by : AfiqahAR | 12 April 2010 | Published in



ini diambil dari post aku pada December 2008.

aku tak pernah dihina macam ni.
sebab kawan-kawan aku tau aku tak pernah sebut perkataan tu.
aku tak tau siapa dan kenapa dia cakap macam tu kat aku?
mulut aku lahar sangat kah?
aku ada dok sumpah seranah orang kah?
aku ada maki orang kah?
ada aku mencarut sana sini kah?
aku amek gambar datang masalah pada orang kah?
mata aku besar jadi beban orang kah?
aku tak faham kenapa dia marah sangat.
benda mood aku down.


Pikalicious said: tolong cakap depan-depan kalau tak puas hati mana-mana. supaya aku tau mana aku silap. and kalau aku silap, aku tak lokek nak minta maaf.

(13) Comments

  1. Pikaliciou5 said...

    mood nak blog sejak kebelakangan ni macam takde. but tiba-tiba there is 1 comment need to be approved. and I aw this. thanks for making me blog.

    April 12, 2010 at 1:18 PM
  2. nenna said...

    relax lah pika..jgn lah sbb bende yang kecik mcm ni pon sedih.mmg lah org kutuk ko.sebab die jeles lah tu. and die aware dengan kewujudan ko.kalo ko jatuh,lagi sukalah org tu knekan ko.ko senyum then ckp...
    Alhamdullilah...

    April 12, 2010 at 2:07 PM
  3. Anonymous

    mcm ni lah aku rasa bila kena ngan dier..kite xtau ape slh kita tbe2 dier canang nama kita kat semua org..dahla..relex jelah..bukan dier yg bg duit and makan kat kita pon..lupakan lah..manusia mana pnh puas..
    -yan-

    April 12, 2010 at 2:44 PM
  4. Pikaliciou5 said...

    naina: huhu. aku kejap je ni. japgi dapat kfc, ok balik. haha.

    yan: fobia aku tgk anonymous ni. ale2 kau. hahaha.

    April 12, 2010 at 2:53 PM
  5. Miss Wanie said...

    fuck ah setan tu
    dah ah pengecut mcm tikus
    pa brg pakai anonymous
    bikin panas je!
    banyak langsi maaa~~~~~

    siyes aku benci gila hantu camtu
    nak kutuk, kasi taw la sapa
    dengki habaq dengki
    mata ang besaq, dia mata juling kot
    hahahahahahahahaahah!!

    April 12, 2010 at 6:02 PM
  6. Pikaliciou5 said...

    aku mata besaq pun salah. huhu.
    takpa lah. bukan semua suka kita.
    terima sajalah.
    nak delete semua social networking lah. lagi bagus. aman hidup. :)

    April 12, 2010 at 7:46 PM
  7. hans said...

    relax la
    aku dulu kena juga maki dgn anonymous
    tapi buat bodoh jer
    sebab bagi aku anonymous yg maki pastu tak tinggal nama nih pengecut

    April 12, 2010 at 8:09 PM
  8. Pikaliciou5 said...

    huhuhu.
    aku terkejut saja. sebab tiba-tiba.
    tak pernah jadi macam ni. hehe.

    April 12, 2010 at 9:26 PM
  9. Miss Wanie said...

    be strong le weh
    kata diva
    hesss.. bek bagi jawatan tu kat aku je pika -.-"

    April 15, 2010 at 3:21 AM
  10. nn said...

    boh layan dia tu. masalah betul. tak puas hati tiba jah kan. har har

    April 15, 2010 at 11:05 AM
  11. Pikaliciou5 said...

    farah: hehe. strong lh ni. klu x, aku dh msk paper. mati terjun tgkt 18. hehe.

    nn: mmg bolayan saja. huhu. thanks btw. ;)

    April 16, 2010 at 11:58 AM
  12. Othman Juliana said...

    sometimes in life, you will need to take note on the criticisms around you-not to be defeated, but to upgrade yourself. cheer up and enjoy life. cheers!

    April 22, 2010 at 8:53 PM
  13. Pikaliciou5 said...

    i'll try.
    thanks btw. :)

    April 22, 2010 at 9:43 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr