..2010..

Posted by : AfiqahAR | 09 January 2010 | Published in

ramai sangat bloggers yang dah buat entry pasal 2010.
tapi i baru nak buat. sebab kemalasan tahap tertinggi nak menaip (kecuali komen di FB juga update di twitter. hehe.)

well, people. HAPPY 2010!
may azam korang berjaya dilaksanakan ye?

talking about azam, i actually have no idea about what i want for this year.
just hope for happiness and healthiness sepanjang tahun 2010 (walaupun sedang batuk kerana dah lama tak keluar malam, tiba-tiba keluar.)
ouh. and also i harap assignments i dapat siapkan dengan jayanya. amin.


Pikalicious said: this week badan sangat lemah since perubahan secara mendadak between life dekat rumah (Kulim) dan Shah Alam.

(3) Comments

  1. Pikaliciou5 said...

    susah sangat ke dapat DL?
    memang susah!
    kalau x, dah lama i DL tiap-tiap sem.
    hampeh!

    January 9, 2010 at 10:19 PM
  2. hans said...

    hahahha
    ang letih sebab diet tu sebenarnya

    January 10, 2010 at 12:49 AM
  3. Pikaliciou5 said...

    haha.
    maybe lh.

    January 10, 2010 at 5:14 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr