..Cucuk Tang Sini, Cucuk Tang Situ..

Posted by : AfiqahAR | 23 January 2010 | Published in

hai.

seperti yang tak ramai tahu, aku sakit for the whole week.
ya. dari hari selasa hari tu (time aku tengok tayangan Lu Pikir Lah Sendiri De Movie dengan kawan-kawan) sampai sekarang.
maybe suspek denggi tapi tak berani nak cakap.
sebab takut mendoakan.
apa-apa pun, aku terpaksa berulang-alik ke PK untuk ambil darah.
1st ambil darah, blood plat aku 200.
2nd time ambil darah, dah turun jadi 153.
3rd time ambil darah (tadi), turun lagi jadi 123.
then, doktor terus masukkan air dalam badan aku.
lepas masukkan air, barulah kuat sikit badan aku ni.
esok kena pergi PK lagi untuk ambil darah.
aku tak tahu lah tang mana lagi dorang nak cucuk.
tangan aku dah berlubang-lubang. haish.
minta-minta lah blood plat aku naik esok. amin.

ok lah. aku nak pergi makan ubat then tidur.
mushroom soup tadi pun ada lagi tak habis tu. baibai.


Pikalicious said: terharu mak datang dari Kulim. kenapa Zayed Khan tak turun? (T-T)

(3) Comments

  1. Pikaliciou5 said...

    benci demam.
    rasa macam nak mati.

    January 23, 2010 at 5:05 PM
  2. hans said...

    wah,best la mak ang mai tgok
    aku rasa nih sebab ang diet nih
    diet ang tu salah da aku rasa

    January 24, 2010 at 9:56 PM
  3. Pikaliciou5 said...

    aku rasa pun pasal diet tu.
    dia x salah, cuma badan aku terkejut.
    sebab tiba-tiba aku ubah cara makan aku.
    drastik sangat.

    January 25, 2010 at 3:24 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr