..Jika kau baca ini, maka kau tak payah tanya banyak soalan..

Posted by : AfiqahAR | 01 February 2010 | Published in

aku "bercuti".
blog bakal bersawang.
aku serius.


Pikalicious said: sebab bercuti, duit pun habis. (T-T)

(3) Comments

  1. Pikaliciou5 said...

    esok takde kelas.
    apa mahu buat?
    akan ke library.
    bunyi macam lawak, tapi aku serius.
    oh thomas hobbs!!

    February 1, 2010 at 1:22 AM
  2. hans said...

    hahaha
    aku faham masalah an pikah


    maaflah kalau lari topik tapi nak minta tolong kamu vote entry saya yang bernombor 19 di blog www.denaihati.com

    lebih mudah nak faham sila click entry ini dan harap sudilah vote entry no 19 saya tu..

    terima kasih yer n promotelah dkt member2 sama suruh vote entry saya

    February 1, 2010 at 2:46 PM
  3. Pikaliciou5 said...

    haha.
    xda laptop nak pomot weh.
    anyway, aku dh vote utk ank.
    good luck!

    February 3, 2010 at 1:58 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr