..Diva Pika Suci..

Posted by : AfiqahAR | 17 March 2010 | Published in

pernah orang tanya kenapa aku tak letak chatbox dekat belog ini.
aku ada jawapan yang tersendiri.
jawapan aku: untuk menghindari daripada lemparan tohmahan orang-orang KEJI. hahahah.
ini adalah contoh chatbox yang dilimpahi oleh kata-kata orang KEJI.
untuk menjadi seorang Diva yang suci, aku TAKKAN letak chatbox. padan muka korang tak boleh mengKEJIkan aku. hahah.


Pikalicious said: saya Diva Pika yang suci. auuuuwwwwwwwwwwwwwwww.. :">

(12) Comments

  1. Pikaliciou5 said...

    mungkin entri ini agak mengannoykan.
    tapi kepada si keji-keji... hahahah!

    March 17, 2010 at 12:54 PM
  2. nenna said...

    heh....ko yg mengkeji kan blog aku yg suci murni tu tau..ko dgn shamil berangn diva tu same je...

    March 17, 2010 at 2:03 PM
  3. Anonymous

    pika keji xdatang kelas.KEJI sangat..perkataan KEJI akan berakhir apabila anda datang kelas jap lg..hahaha..

    March 17, 2010 at 3:54 PM
  4. Pikaliciou5 said...

    naina: sila jangan tuduh aku semberono. hahahah.

    yanto: ni kau ke? KEJI-KEJI aku bagai. sampai hati. ini kah dikatakan kawan comolot? taknak comolot kau dah. nak comolot katak. hurm!

    March 17, 2010 at 3:56 PM
  5. nenna said...

    hey..belagak baik lah tu..ko dgn aku..aku LAGIIII BAIK LAH.

    March 17, 2010 at 4:21 PM
  6. Pikaliciou5 said...

    apo pulak?
    aku SUCI. shamil KEJI. kau BAIK.
    ok x?

    March 17, 2010 at 4:25 PM
  7. nenna said...

    yang ini aku SETUJU!!!

    March 17, 2010 at 4:39 PM
  8. Pikaliciou5 said...

    haha. good!

    March 17, 2010 at 11:50 PM
  9. Arra JaSmY said...

    haha..comel2 jew lah korg neh..adek2 jgn gado2 kat cni yer..:)

    March 18, 2010 at 12:09 AM
  10. Pikaliciou5 said...

    hehe. tak gado.
    kami saling menyayangi. haha. x)

    March 18, 2010 at 1:06 AM
  11. hans said...

    sapa nak mengeji hang?
    diva ka hang?
    hahahaha

    March 21, 2010 at 5:28 PM
  12. Pikaliciou5 said...

    mestilah diva! haha.

    March 22, 2010 at 2:28 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr