..Rezeki or..

Posted by : AfiqahAR | 07 March 2010 | Published in

setiap hari aku selak kitab. setiap hari rasa banyak kerja tak siap lagi. sebab banyak benda tak delete lagi. then, hari ni buka kitab lagi. aku baca satu-satu assignment & test beserta tarikh submission. aku delete satu-satu. sebab dah hantar & dah lepas. then, baca balik apa yang tinggal lepas semua deletion dah buat. Peh! ada 4 assignments saja yang belum buat. sikit betul dari what I expected. then, test pun ada 4 juga. test aku tak kisah sangat. sebab aku meniru. xD
*thumbs up*


recently, kewangan sangat lah menjadi my big problem. lagi-lagi awal bulan macam ni. lagi-lagi bila duit MARA tak masuk lagi. heashhh! tapi ada hati nak pergi makan sedap-sedap dan semestinya mahal. (T-T) lepas tu boleh pula pergi main archery dan tengok wayang bagai. saya memang seperti makna nama Afiqah di dalam Islam.
*how could this happen to me?*


so tergerak hati nak buat part time. tapi itulah. setiap kali ada semangat nak kerja, ada saja benda menghalang. mungkin Tuhan tak bagi aku kerja lagi buat masa sekarang. mungkin Tuhan tak mahu aku abaikan pelajaran buat masa ni. mungkin bukan rezeki aku. mungkin rezeki aku masa hadapan berlipat kali ganda daripada sekarang. wallahualam. semua bukan ketentuan aku. semua ketentuan-Nya. but I am happy with my life right now.

*happy!*


Pikalicious said: motif letak gambar Cik Ijan sebab sangat rindu pada beliau. juga Mek Ghinting. juga seluruh keluarga aku di utara Malaysia.

(5) Comments

  1. Pikaliciou5 said...

    so sekarang nak buat apa? =.="

    March 7, 2010 at 5:39 PM
  2. ananis said...

    jom g lepak..

    March 7, 2010 at 5:54 PM
  3. Pikaliciou5 said...

    xpe lh. xde mood. :(

    March 7, 2010 at 8:30 PM
  4. hans said...

    hahahaha...
    cuba waktu ada halangan tu hang try keja tgok
    mungkin pastu dah tak ada

    March 8, 2010 at 11:17 PM
  5. Pikaliciou5 said...

    yolah.

    March 9, 2010 at 2:15 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr