..Sikit-sikit Lama-lama Jadi Apple..

Posted by : AfiqahAR | 12 March 2010 | Published in

Nuffnang saya dah RM1 woh!
tekanlah lagi. tekanlah lagi. supaya saya boleh beli Apple. x)
sekali tekan saya dapat 25 sen.
so, untuk dapatkan Apple, korang tekanlah dalam 12,000 kali lagi.
tak banyak pun. hehe. terima kasih!
nanti saya dah beli Apple, saya bagitau ye? hihi.


Pikalicious said: nak pergi curi laptop Mariani lah. nak tekan Nuffnang aku banyak-banyak kali sampai Abang Jamil MAMPOS! ;)

(12) Comments

  1. Pikaliciou5 said...

    tekanlah! tekanlah!
    ahai cik mek molek! x)

    March 12, 2010 at 2:56 AM
  2. Miss Wanie said...

    smangat toi ang ngan apple
    aku pon minat gak
    tp x penah rs yg aku mampu beli dgn pendapatan dr nuffnang
    tgu keja la weh.. hahah~

    March 12, 2010 at 10:34 AM
  3. nenna said...

    ahahaha..kesiannye..ko g je beli laptop apple tu.tp guna ansuran bulanan lah.

    March 12, 2010 at 12:45 PM
  4. Pikaliciou5 said...

    farah: haha. anything is possible in this world! haha. woi. tekan byk2!

    naina iman: xnk lah. kang kalau ada bulan yg aku x mampu nak byr, kau tlg ansurkan dulu nak?

    March 12, 2010 at 12:53 PM
  5. nenna said...

    hi pika beriman..xboleh lah.sbb sy pon xde duit nak ansurankan.

    March 12, 2010 at 1:04 PM
  6. Pikaliciou5 said...

    haha. semua nak ber-IMAN ye?
    kejap lagi aku delete kau. kejap ye.

    March 12, 2010 at 1:08 PM
  7. Miss Wanie said...

    haha!
    mcm la iklan kluar 24/7
    adoii.. t ada aku kelik kan
    ang pon kelik nuff aku sama ek ^^,

    mana la tau pasni kita kuaq together2
    pastu....


    pika : wei farah! kedai apple lah!
    farah : a'a la.. jom pegi beli apple.
    pika : ok gak, aku nak beli hadiah utk kawan2 kita sama..


    hahahahahaha!!!!

    March 12, 2010 at 3:57 PM
  8. Pikaliciou5 said...

    adakah kedai apple tu juai buah-buahan?
    takpun kita p kedai big apple? hahaha.
    gila kaya nk beli utk kawan-kawan!
    berangan kuat! tak ubah-ubah! haha.

    March 12, 2010 at 6:59 PM
  9. Miss Wanie said...

    apple di sini berlainan maksud

    tika miskin : apple = buah apple
    tika kaya sikit : big apple
    tika kaya gila wohh : laptop apple lah!


    bahahahah!!

    March 13, 2010 at 3:05 AM
  10. Pikaliciou5 said...

    hahaha. i loike!

    March 13, 2010 at 1:29 PM
  11. Eryati said...

    salam kenalan...jan marah sy tinggalkan komen d sini...macam xda shout box kat sini..apapun klik ur DG internet+polo u+link u...
    http://eryati-bizz.blogspot.com

    March 14, 2010 at 1:18 AM
  12. Pikaliciou5 said...

    tak marah aih. suka. huhu.
    ok. nanti sy kelik. x)

    March 14, 2010 at 8:01 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr