..Best, Tapi..

Posted by : AfiqahAR | 17 August 2009 | Published in

Minat kat orang memang best.
Boleh jadi stalker.
Especially stalk blog dia.
Boleh tawu current situation dia.

Minat kat orang memang best.
Boleh jadi stalker.
Especially stalk diri dia.
Boleh tawu cara dia.

Minat kat orang memang best.
Boleh jadi stalker.
Especially orang yang dekat dengan kita.
Boleh tengok dia selalu.

Minat kat orang memang best.
Boleh jadi stalker.
Especially bila dah jadi kawan.
Boleh cakap dengan dia tanpa segan.

Tapi..

Jadi tak best kalau dia tak suka kat kita.

Jadi tak best kalau dia suka orang lain.

Jadi tak best kalau dia tak faham yang kita suka dia.


Pikalicious said: kalau aku minat kat orang, mesti jadi macam ni. nak jadi terminator lah. arnold takde perasaan pun.

(8) Comments

  1. Pikato ezorA said...

    ucaplah alhamdulillah. syukur kita kepada Allah.

    August 17, 2009 at 9:00 PM
  2. Namhkir said...

    boleh macam tu. wooo..benci orang lagi best. boleh buat gelak2x...leh stalk jgak....
    lol
    so start benci

    August 18, 2009 at 9:32 AM
  3. Pikato ezorA said...

    mana boleh benci dia.
    mustahil lah nak benci dia.
    dia sangat baik. haha.

    August 18, 2009 at 10:58 AM
  4. Miss Wanie said...

    whose that ehem ehem??
    hahahaha

    August 18, 2009 at 11:50 AM
  5. Pikato ezorA said...

    oh tidak! rahsia kerajaan. haha!
    dtg shah alam, aku btawu n ciap tunjuk kat ank lg. mawu? :P

    August 18, 2009 at 11:12 PM
  6. hans said...

    wah,dah bersajak dah A.Piqah Said

    August 21, 2009 at 11:16 AM
  7. BiTeMe! said...

    standart la tuh. kalau ade social networing lf trok. haha

    August 21, 2009 at 6:35 PM
  8. Pikato ezorA said...

    hanis: besa lh. aku kan budak seni. :P

    shamil: hehe. xabs2. :P

    August 21, 2009 at 7:07 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr