..Putrajaya, I'm in Love..

Posted by : AfiqahAR | 29 August 2009 | Published in

minggu ni cuti 4 hari tapi tak balik.
sebab minggu lepas dah balik n duit dah semakin kering kerana ke-BelomMasuk-an pinjaman.
saja bagitau. takde kena mengena dengan tajuk.

putrajaya sangat cantik ok?!
especially waktu malam.
haih~ jiwa kacau betul.
building die? tiptop! masjid? tiptop! pengcahayaan? tiptop! scenary? tiptop! pemandu? macam haram!
oh btw, terawih kat masjid besi sangat panas ok!
sebab open air dan takde air-con.
tapi selesa sebab besar (tak ramai orang pergi sebenarnya. tapi orang buat 8 ramai! haha).


Pikalicious said: gambar? aduh! laptop dlm wad lh. so, xle nak bluetooth gambar lagi since guna pc senior. nanti dah ok, i'll put them in Fb ok? yes people! my FB account has been activated again by the FB team! thanks! tapi dah tak boleh active sangat dah. fobia.

(7) Comments

  1. Pikato ezorA said...

    buat 8 pn dapat moreh woo!
    silalah ke masjid besi, putrajaya! ;)

    August 29, 2009 at 3:53 PM
  2. Namhkir said...

    ohwww..nak tgk..i heard abt it.

    weyh, pt u mcm i jgak ek??

    August 29, 2009 at 5:18 PM
  3. Pikato ezorA said...

    gapo dio pulak pt.
    i amek mara lh.
    borg br sampai rumah.
    pas ec borang, kene hantar balik kt mara kl.
    then, dorg nak proses lagi.
    i rase i dh abs sem ni br dpt lh gamaknye kowt.
    sob3.

    August 29, 2009 at 7:14 PM
  4. hans said...

    masjid besi tu ak tgok tv lawa jer
    besaq ka oit?
    dgn kata leh muat 20ribu jemaah
    sejuk tak?

    August 30, 2009 at 1:59 AM
  5. Pikato ezorA said...

    byk sungguh soal dia.
    masjid besi=besaq+cantik+panaih (sbb xda air con)+open air.
    pasai muatan, aku xamek port.
    tny akitek dia. haha!

    August 30, 2009 at 4:16 AM
  6. BiTeMe! said...

    awatnya hang x balik no?
    nak temankan cik lan tercinta ka?
    hahaha

    August 30, 2009 at 9:37 PM
  7. Pikato ezorA said...

    alhamdulillah. haha!
    semangat book jacket + midterm.
    sbb tu xblk. :P

    August 31, 2009 at 1:12 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr