..Lepak. Makan. Shooping..

Posted by : AfiqahAR | 27 February 2010 | Published in

3 benda aku suka buat.
tapi 3 benda ni lah buat duit aku habis banyak. haha.

semalam baru pergi tengok wayang dengan Faiz, Hanis, Yanto dan Putat (malas nak link).
asalnya nak tengok cerita My Name is Khan sebab Hanis tergedik-gedik nak tengok cerita tu dari cuti Raya Cina hari tu lagi.
so, dah sampai counter TGV Sunway Pyramid, ale-ale panggung tu ada 4 je tempat kosong. sedangkan kitorang berlima.
so, cancel! cansel! haha.
then, Faiz pula nak tengok Valentine's Day. kononnya sebab ada Taylor Swift.
ale-ale seat depan sekali saja ada kosong.
HAMPEH! baik takyah tengok.
last choice adalah Niyang Rapik. so, sla tengok review filem tu kat blog Hanis.
aku tak pandai buat review filem.
habis tengok wayang, Faiz ajak main archery sebab dia kata dah lama sangat dia teringin main benda tu.
aku pun tak pernah main or tahu kewujudan archery tu. sebab baru 3 kali pergi Sunway.
aku sangat hebat man archery. ok. itu je boleh tulis. tak boleh tulis panjang-panjang. nanti ada unsur riak.
maghrib baru sampai rumah and rush untuk pergi dinner Publishing.
the food was good. dan seperti cabutan-cabutan bertuah yang lepas, aku selalu tak bertuah. cam tahi!
balik awal sebab tak ramai pergi dinner tu.
pukul 4 pagi baru tido.


Pikalicious said: nak pergi makan. Yanto dah tunggu. baibai.

(4) Comments

  1. his name is padin said...

    archery? lame x pegang benda tu. last pegang time wakil sekolah form 3.

    wah, best dengar ceritanya movie my name is khan tu. tapi tatau la. hurm

    February 28, 2010 at 12:11 AM
  2. Pikaliciou5 said...

    wah! aku tak pernah pegang! semalam first time. haha.

    aku pun dgr org ckp best. tp faiz xminat. lagipun, tiket abes. kau x tgk lg ke?

    February 28, 2010 at 2:51 AM
  3. hans said...

    ramai kata best..
    pikah..download movie tu cepat...
    hahahaha
    hahaha...archery bolehlah...
    lawan bowling lak pasnih
    ekekekke

    February 28, 2010 at 3:06 PM
  4. Pikaliciou5 said...

    adeh. mati aku kalau bowling.
    sabaq lh. br dpt pc.
    mic office pun xdak. =.="

    February 28, 2010 at 7:27 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr