Cerita Panas yang Aku Mahu Tengok

Posted by : AfiqahAR | 03 June 2010 | Published in

Hi creatures.

Sekarang demam wayang. Sikit-sikit orang post kat Facebook tu nak pergi tengok wayang. Aku berasap saja sebab takde transport. Tapi Jumaat ni Ella ajak tengok Lagenda Budak Setan. Mungkin Kulim bakal banjir kot Jumaat nanti sebab aku touching tengok gazet cerita tu. Well, sometimes, cerita tak sebagus gazet pun. Tapi, tunggu saja lah kutukan or pujian aku. HAHA.

Ok, berbalik kepada topik. Antara cerita panas yang aku mahu tengok buat masa ni:
1. Lagenda Budak Setan
2. Prince of Persia
3. Andartu Terlampau... 21 Hari Mencari Suami
4. Nightmare on Elm Street


Bye creatures!

(10) Comments

  1. Afiqah Abdul Rashid said...

    selalu tidur lepas azan subuh. nasib baik mak mertua tak pandai ber-sosial networking. HAHA.

    June 3, 2010 at 5:54 AM
  2. Syafy. said...

    pasai pa nak tengok andartu tu?

    June 3, 2010 at 3:42 PM
  3. hans said...

    lagenda budak setan aku nak tgok esok atau lusa dengan pijai
    prince of persia aku xtgok lagi
    andartu tu wayang sini tak ada
    lagi pun ramai kata xbest
    elm of street aku dah download
    tapi xreti download subtitle
    hahaha

    June 3, 2010 at 5:12 PM
  4. Afiqah Abdul Rashid said...

    syafrah: entah. macam best saja. HAHA.

    hanis: :)

    June 3, 2010 at 9:25 PM
  5. his name is padin said...

    LBS dah tengok dah.. oke la.. tapi transition agak laju.. sinematografi lawa.. tapi jangan mengharap yg lebih sgt sebab susah nak turnout 600 pages novel to a movie :)

    June 3, 2010 at 11:43 PM
  6. Afiqah Abdul Rashid said...

    tediaaaaa!
    pukul10production punya orang dah mengkritik.
    sumpah aku tak faham apa yang cakap ni padin. HAHA.

    tapi ayat last tu aku faham. :)

    June 4, 2010 at 12:33 AM
  7. Ungku Athirah Syaza said...

    pika, nightmare on elm street i dah tengok.
    you tengok lah. confirm tak tidur malam.hoho

    June 4, 2010 at 8:43 AM
  8. Afiqah Abdul Rashid said...

    sebab tu lh I tak tengok-tengok sampai sekarang.
    I tengok DVD Freddy vs Jason dengan yan pun dah naik histeria. HAHA.

    June 4, 2010 at 1:10 PM
  9. his name is padin said...

    hello cik pika i bukan pukul 10 production la. haha. aku masuk MAViC tu still under UiTM Melaka. haha, pukul 10 tu faiz and the geng jea haha.

    ow kalo kau dah tgk cite tu nanti u faham la hehehe

    June 4, 2010 at 6:30 PM
  10. Afiqah Abdul Rashid said...

    oh bukan eyh? HAHA.
    malu pula. takpelah. selamat berjaya saja dengan apa yg kau tengah buat sekarang. :)

    June 4, 2010 at 10:48 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr