T to the E to the M to the B U N!

Posted by : AfiqahAR | 07 June 2010 | Published in

Hi creatures.

Weekend kali ni best sangat sebab dua orang tembun menyerang kota Kulim! Wooohooooooooo! Dah ada sikit improvements dah dorang ni. Dari segi rambut especially. Tak boleh dah nak panggil botak. Tapi aku panggil juga kadang-kadang. HAHA.

Perubahan Muhammad Izzan Zafran:
1. Makan dan minum segala benda (nasi, cokodok, apom lenggang, cok keria, sirap, rebena, ais blended dll)
2. Berdiri walaupun tak bergerak selangkah pun
3. Geget kaki orang (serang hendap gila hebat budak ni!)
4. Goyang pagar sekuat hati
5. Posing
6. Minum guna straw

Perubahan Ain Alesya:
1. Berjalan beberapa tapak sebelum duduk mengetuk lutut sendiri
2. Bercakap walaupun tak faham sepatah haram
3. Tahu apa itu jam
4. Membalas high-5
5. Salam sambil ciom tangan apabila disuruh
6. Peluk apabila disuruh
7. Ciom apabila diminta

Oh. Sayang mereka walaupun mereka diletakkan under kategori buas dan ganas (18BG).


Bye creatures.

(7) Comments

  1. Afiqah Abdul Rashid said...

    lupa nak snap picture. tengok kat FB abang ipar saya untuk Alesya dan FB kakak ipar saya untuk Zafran. :)

    June 7, 2010 at 12:49 AM
  2. Fazellah Husain said...

    hhehehe..gigt kaki org tu yg best..gud boy..ahaks..:))

    June 7, 2010 at 3:27 AM
  3. Afiqah Abdul Rashid said...

    HAHA.
    aku saja yg belum kena weyh.
    semua dah kena. huhu.

    June 7, 2010 at 8:09 AM
  4. hans said...

    hahahaha
    lawak2
    entry nih lawak

    June 7, 2010 at 6:49 PM
  5. Afiqah Abdul Rashid said...

    kalau ank tengok gelagat depa, lagi lawak! huhu.

    June 7, 2010 at 10:05 PM
  6. Rira said...

    suruh dwng buat blog..and post mcm i pasal u..haaa.nak tgok ape berubah. hehehe

    June 10, 2010 at 11:34 AM
  7. Afiqah Abdul Rashid said...

    tak faham. =.="

    June 10, 2010 at 7:27 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr