..Bila Hati X Senang..

Posted by : AfiqahAR | 04 July 2009 | Published in

Tangan kanan..


Tangan kiri..


Ah! buruk gila inai aku pakai. adoi~ dah lah sok nak p shah alam dah. inai di jari buruk lak. kakak asek nanges2. mak hati x senang. td basuh beg x kering lagi. laptop ni dok on lagi. x off2 lagi. adoi~ x paham aku. apa dah jadi ni? betul kah sok nak p shah alam dah? macam malas ja. hurm. barang dah packing. kasot lak tapak tercabot. baru gam tadi. xtaw lah esok boleh jalan ke x kasot tu. tawakkal ja lh tampal gam pastu himpit kasot dengan kusi yang berat. harap2 kasot x rosak n tapak terlekat dengan kuat. sok nak kua pagi2 tp still x tdo lagi. tengah senang hati beronline. adoi~ apa sudah jadi? apa sudah jadi? hati x tenang lah. nak tinggal umah kesayangan. ah! ni suma hanya mimpi. sok bangun harap boleh tengok tv, main game, tgk movie, online, makan mak masak, kua p bli ice blended choc cookies, makan kfc, pastu habiskan duit kt avon, pastu p bank check kot2 ada org bank-in kan duit. adoi~ dah x boleh buat suma ni.. (T-T)


Pikalicious said: off to shah alam. see ya! -kalau korang rasa aku sombong, jangan tegur aku kat shah alam nanti. aku x kisah. sebab ramai lagi tau aku x sombong. lalalala.. (-.-")

(2) Comments

  1. Namhkir said...

    motif la kau sombong.
    hahaha
    eee.. benci inai.

    July 4, 2009 at 11:14 AM
  2. Pikato ezorA said...

    byk kot org kate aku sombong.
    pasrah jek ah. huhu.
    motif kau benci inai?

    July 5, 2009 at 10:18 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr