..FUCK-anata!..

Posted by : AfiqahAR | 17 July 2009 | Published in

SIAL!
BAB1!
HANJENG!
DAMN IT!

bodoh lah kau! dah lah mahal. pastu rosak. menyusahkan kawan aku untuk anta kedai. dah tu tak boleh repair lak tu. anta lak kedai lain. dah boleh repair, kau makan duit aku rm65. sial kan kau?! memang kau sial! dasar sundal! dah abis duit aku rm65, kau mati pulak. tak pe. aku paham. bateri kong. dah charge, tiba-tiba kau tak nak hidup2 lak. ape kes? kau nak mampos ngan aku ke? kau nak sangat ke rase macam mane masuk tong sampah? hidup dengan bijik durian aku makan petang tadi n sampah2 lain? nak sangat ke? ingat aku heran sangat dengan kau?! memang aku heran! aku memang minat gile ngan kau. dari mula2 aku terpandang kau kat kedai, aku terus beli kau ngan duit aku, CASH!! walaupun mahal, aku tak pikir panjang. aku terus beli sebab aku dah suke sangat ngan kau. pastu? ape kau dah buat dengan aku? kau buat taik ngan aku kan?? aku minta maaf lah kalau dah termasuk kan kau dalam washer machine. tapi at least, aku ada inisiatif untuk anta kau p kedai untuk repair. kau tak kesian ngan aku ke?! dah ar. dah malas nak cakap ngan kau. kau bukan ade otak. hati n perasaan jauh sekali lah. baik aku tenangkan jiwa n p berkelah sok kat air terjun. sayonara ah aku cakap pada kau! nanti kalau aku dah belajar kata2 kesat dalam Jepun, aku maki kau lagi. salam mampos untuk kau!







Pikalicious said: should i buy a new one? should i just use a single phone with 2 sim cards? or should i take my mak's old hp? i'll choose the third choice. looks like i SHOULD tell my mak about this. (T-T)

(7) Comments

  1. BiTeMe! said...

    single phone with 2 sim ok kor. nokia E series ade rasenye.

    July 18, 2009 at 1:08 AM
  2. Namhkir said...

    geram kan hp rosaaaak!
    kan best kalau phone tak wujud in the first place.

    July 18, 2009 at 3:23 AM
  3. Pikato ezorA said...

    shamil: tlg blikan utk i? i dh pokai. (T-T)

    rikhman: sangat kowt!! sob3.

    July 18, 2009 at 4:31 PM
  4. Syafy. said...

    haih. hp rosak macam nak hempuk buang je kan?

    mine also rosak, kena pakai my sis punya. dah la syaf ni jenis clumsy. tsk. selalu bg jatuh.

    so now adik nak pi bli hp baru ka?


    p.s: weh bila nak pi lepak sama? :)

    July 19, 2009 at 10:31 PM
  5. Pikato ezorA said...

    syafrah: aah! rasa cm nak baling smlm tp takut senior kata aku psycho lak. haha! ni pn nk guna 3310 mak punya yg lama dulu. nak bli baru tadak duit lh sis.

    mai lh cni amek aku. huhu.
    kita tgk wayang 30 julai ni.
    cta besh! xD

    July 19, 2009 at 10:44 PM
  6. Miss Wanie said...

    ape nak jadi mu neh pika
    hahahahahahahaha

    henset jugak mu g maki
    kalau dia bleh jawap
    dia maki mu blek la
    pehal mu g mas0k dia lam mesen basuh tu

    hadoiyaiiii
    putus jahitan kat perut aku neh gelak

    July 26, 2009 at 4:21 PM
  7. Pikato ezorA said...

    ala time 2 aku demam.
    ank xbc lg esei aku utk objek biru ni.
    sure ank teriak.
    time aku tulis pn rasa cm nk teriak.
    nasib baik dlm kelas. huhu!

    hp xle jwb blk.
    cbb 2 aku bani maki dia!
    hahahahaha.

    putus urat mata aku nanges taw! :'(

    July 27, 2009 at 12:47 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr