..Jangkitan..

Posted by : AfiqahAR | 23 July 2009 | Published in

hari ni hari khamis. bersamaan dengan 23 Julai 2009.
takde mood. takde semangat. takde harapan nak senyum. takde semangat nak belajar. takde semangat nak usyar orang. takde keberanian nak pandang muka orang. takde sambal belacan di cafe.
so, I'm really hoping siapa2 yang terserempak dengan aku but aku buat dunno or pandang tempat lain maafkan aku.
aku ulang, TOLONG MAAFKAN AKU.
sesungguhnya aku sangat takde mood.
mungkin sebab aku dah sedar situasi sebenar.
hakikat uitm shah alam.
hakikat kelas.
hakikat ketidakpandaian aku.
ye, aku rasa sangat bodoh dalam kelas.
aku taktau kenapa tapi aku rasa macam orang di sekeliling aku tergolong daripada golongan bijak pandai.
seriously, aku rasa aku tak layak untuk belajar dengan mereka.
aku rasa aku tak layak bercakap dengan mereka.
aku rasa aku tak layak berkawan dengan mereka.


Pikalicious said: takde semangat nak ke kelas esok. kesian rikhman, salu jadi mangsa ketidaksenyuman or ketidakteguran aku pada kau. aku minta maaf. aku bukan sombong, cuma takde semangat hari ni. sorry. :(

(9) Comments

  1. Pikato ezorA said...

    sorry kawan2. i really need enaf sleep now. sigh*

    July 23, 2009 at 2:20 PM
  2. Namhkir said...

    hahaha..takde maknenye..
    alaaa...
    kite kan from one batch.
    its like family. tegur je..
    dpt msuk degree maknenye u pandai la tuh.

    July 23, 2009 at 4:35 PM
  3. Pikato ezorA said...

    rikhman: huhu. aku mmg pelik sikit. kdg2 mmg rasa mls nk pndg muka org.
    myb sebab asalnya aku confidence level rendah. huhu.
    nanti tegur kau sorg jek lh.
    cian kau slu diabaikan. huhu.
    *sy sgt pasif dlm kls membuatkan diri rasa bodoh sangat* (T-T)

    July 23, 2009 at 10:40 PM
  4. PRiNCeSs AQiLaH said...

    pikato da okey..

    yeayyy!!

    July 24, 2009 at 5:44 PM
  5. Pikato ezorA said...

    yan: yeay! haha. mesti kau benci masa aku kelat smlm kan? huhu! sori yan! :(

    July 24, 2009 at 7:14 PM
  6. BiTeMe! said...

    don't get stressed up!

    enjoy class with raifa. hahaha

    July 26, 2009 at 12:58 AM
  7. Pikato ezorA said...

    u lh enjoy. i x. xP

    July 27, 2009 at 12:45 PM
  8. BiTeMe! said...

    vavi. gile annoy owh. :)

    July 28, 2009 at 10:37 PM
  9. Pikato ezorA said...

    ye ke?
    i tot u suke.
    bile die dok dpn u, slu je cr kesempatan pndg blkg nk usyar u. haha! ur beloved raifa lh 2! xP

    July 28, 2009 at 10:57 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr