..Kenapa korang tak tinggal kat Langkawi je?..

Posted by : AfiqahAR | 02 July 2009 | Published in

ha! kan dah terlepas.
my along ade offer untuk student PMR n SPM yang memang pandai-semua-subjek-kecuali-English yang tinggal di langkawi for HOME TUITION! yeay!
sounds great huh?
and also siapa2 yang kerosakan motor, motor xle nak hidup, enjin mati tengah jalan, tayar tercabut, skru longgar, helmet pecah (ok. yg ni korang buleh beli sendiri kat kedai lah), korang boleh gak datang umah along aku since her husband ada bukak house-shop (er?!) atau bengkel kat umah.
just send motor korang yang menyusahkan tu ke umah along aku ek?
harga murah je. (sila klik link along aku tu ye? jangan malas2 kalau nak selesaikan masalah. hahaha. sentap jek~)


Pikalicious said: ok lah. dah habis promote. lepas ni nak soh along aku buat payment trus ke maybank aku. (this program is brought to u by Pika Tomei2)

(2) Comments

  1. Namhkir said...

    hahaha..prooomote je keje kau kan?
    weyh duk mane degree?

    July 2, 2009 at 11:49 PM
  2. Pikato ezorA said...

    haha.
    sj sonok2.
    bkn dpt untung pn.
    baik taw i ni. xP

    nanti dok kt flat pkns.
    kt sek 7.
    u dok mane?
    dok umah sndri ke umah sewa?

    July 3, 2009 at 12:19 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr