..Quick Post+Pictures..

Posted by : AfiqahAR | 27 July 2009 | Published in


1. Teringat zaman kanak2 rebebina dulu. mana ada aku bw beg mcm ni. aku start pakai sling beg pun masa diploma. dulu beg galas jek aku. beg galas pun bukan jenis yg fancy2 but the bulky one. wuwuwu.. :')




2. This is not library ok? lol~ ni lah rak buku arwah wan aku. i think he loved to read books. betapa banyak nya buku dia? oh! this is one of his shelves anyway. loL~ so, cucu dia mengambil kesempatan untuk mengambil 1 buku (dengan kebenaran tok) memandangkan cucu bercita-cita untuk menjadi pelajar Publishing yg berjaya. chewahh!! xP





3. Dalam banyak2 buku, yg ni je yg sesuai untuk assignment Cik Lan. Lol~ the rest? oh! buku kitab2 dalam bahasa melayu dan juga bahasa arab. selain itu? jenis2 dosa, panduan sembahyang, nama2 bayi dalam Islam, azab2 di neraka dan sebagainya. memang aku letak balik! haha!






4. sejak arwah wan aku meninggal (since I was 7 kowt?), rak2 buku ni memang x disentuh lah (andaian secara rawak). so, its a bit dusty. look at my hand. huhu! when I took the book (no 3), tok aku tanya nak buat apa? aku cakap lecturer nak. she's a bit x bagi lah. said that nanti ada org nak baca, tgk2 buku tu hilang. then, my mak kata, just amek je. tok tu bukan apa. dia syg buku2 arwah wan. huhu! then, i took it lah! haha. *its not that my hand sebelah kecik, sebelah besar. i took different shot lh*





5. oh! this is the "best" part: makan cheezy chikaroni di KFC Taman Selasih ALONE yup. the "best" part. luckily, i can drive. so that, aku x mati sendirian di rumah. at least, ade org jumpa aku mati di KFC. lol~






6. Orang kata, kalau ada tahi lalat kat tangan, maknanya orang tu kreatif. orang kata lah. ecececececece.. sesi angkat bakul lak. shatap pika! avoid the mole n widen ur eyes people! u see that long scratch? i got it from... nowhere!! aku pun x sure bile nate hare jaddah ni ade. at first i tot it was rambut. so, aku kibas2 je lah tangan but it wont dissapear. aku tgk betul2 with my glasses (oh! xde mood nk pakai contact.lol~), n saw that it was a LONG SCRATCH! oh mak! jangan kurangkan harga hantaranku ya? calar ini akan hilang dalam beberapa jam lagi (yes. its gone already as i type this. lol~).



Pikalicious said: bila kita online but xde arah tujuan n tak tahu kenapa kita online, we tend to post entry like this rite? no? ok. maybe its just me people! (T-T)

(9) Comments

  1. Pikato ezorA said...

    sunyinya kulim.
    rasa macam aku sorang je yg tinggal kt kulim ni.
    *sounds like House of Wax*

    July 27, 2009 at 5:10 PM
  2. Namhkir said...

    nak kfc..sedap. my new fav!

    July 28, 2009 at 12:02 AM
  3. Pikato ezorA said...

    bukan sume mknn ur fav kah?
    lol~

    July 28, 2009 at 1:46 PM
  4. his name is padin said...

    chikaroni. sedap nyum nyum :)

    July 28, 2009 at 6:54 PM
  5. Pikato ezorA said...

    OMG!
    the chikaroni covers my loneliness!
    they are focusing on chikaroni then my loneliness!
    damn!! :'(

    July 28, 2009 at 8:25 PM
  6. BiTeMe! said...

    mase dip dulu. i jual buku2 sem2 lepas. pt i sikit. half. so kene jual. last2 mase degree menyesal plak. haish!

    July 28, 2009 at 10:36 PM
  7. Pikato ezorA said...

    erK! kenapa pt dpt half?
    pna cr gado gn government ke? huhu!

    i x jual, tp gile murah at bg kt my friend (junior). huhu. nk minx blk bole jek. tp cm buruk siku lak. lol~

    finally, ur d only yg x komen psl kfc!

    July 28, 2009 at 10:55 PM
  8. Miss Wanie said...

    jadah! makan chizi chikaroni x ajak!
    aku terliur gila nehhh

    ang diwajibkan mai cheras
    cepat blanja aku makan kentaki

    duhh~~~~~~~
    pehal la ang p buh gambaq chizi chikaroni tu
    aku rs nak bunuh org ja ni
    lapaq wooooohhh~~~~!!!!!!

    haha

    August 1, 2009 at 1:28 PM
  9. Pikato ezorA said...

    hoi! hoi! dah2 lh tu komen pasai chikaroni.
    aku yg sepi dihimpit kebosanan ni xmo simpati ka?
    apo? cheras? nate apo tu? hahaha!
    ank lh mai cni. shah alam besh woh!

    August 1, 2009 at 5:47 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr