Maggi oh Maggi

Posted by : AfiqahAR | 26 May 2010 | Published in

Hi creatures!

Kalau korang ingat aku nak kongsi resipi untuk masakan yang melibatkan Maggi, sila lah pergi flush muka dalam jamban sebab korang salah. Kalau korang ingat aku nak kongsi kebaikan dan keburukan makan Maggi, baik korang pergi Google sendiri sebab ternyata aku pun tak tahu. Kalau korang ingat aku nak cerita pasal aku tengah makan Maggi, sila lah anggap diri korang genius tahap Dr. Klump sebab korang memang betul dan 1 point akan dikreditkan ke talian Maxis anda sekarang.

Sebetulnya, perut ber-showdown tadi. Memang tak selesa! So, aku pun amek inisiatif sendiri dengan ketiadaan mak untuk malam ni (sedih dan sunyi dan rindu dan comel) dengan memasak Maggi (is it really memasak? or membuat? or menyediakan? wtf nak gaduh pasal kata kerja pulak ni!). I called it Maggi Letop Berlada Hitam Sedikit Cabai Digaul. Tolong jangan tiru. *siapayangbodohnaktirunamaresipiyangbodoh* T.T

Baru sesuap sudu, perut dan athma. Showdown dan berhenti. So, mula tak lalu. Membazir kan? Sebenarnya, TAK! Sebab aku akan habiskan juga. Well, that IS me. Penghabis makanan terhandal walaupun sudah kenyang mahupun tak lalu. Simpan kutukan dan kejian kamu dalam-dalam sebab ada mak kesah?


Bye creatures.

(5) Comments

  1. Afiqah Abdul Rashid said...

    entri ni ditulis laju-laju sebab Dunia Baru akan start bila-bila masa saja dari sekarang.

    Dan.. like Alex Raja Lawak said, "Maggi saya sudah kembang." SUMPAH KELAKAR! HAHA.

    May 26, 2010 at 2:21 AM
  2. ardinihumaira said...

    dni juga boleh habiskan makanan walaupun kenyang hehe.. cuma kekadang malu depan khalayak ramai agagaga


    Big Fish Moment with Pizza Hut

    May 26, 2010 at 2:58 AM
  3. Afiqah Abdul Rashid said...

    kenapa malu?
    patut bangga sebab HEBAT! :)

    May 26, 2010 at 3:40 AM
  4. Fazellah Husain said...

    xletak telur ka??

    May 26, 2010 at 3:58 AM
  5. Afiqah Abdul Rashid said...

    letak!
    lupa nak mention dalam nama resipi.
    nama dah panjang sangat. HAHA.

    anda sangat mengenali saya. ;)

    May 26, 2010 at 4:10 AM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr