Awak 2

Posted by : AfiqahAR | 13 May 2010 | Published in

Hi creatures.

Currently sangat rindu pada awak.
Nak message, segan.
Nanti awak kata saya rindu awak pulak.
Nak call, lagilah.
Nanti saya kata saya buang tebiat.
Tapi rindu. Macam mana tu?
Wallpaper henpon saya gambar awak dan saya.
Wallpaper PC saya pun gambar awak dan saya.
Kesimpulannya, wallpaper gambar awak dan saya memang wallpaper terbaik pernah saya jumpa lah. Hihi.
Takpe lah.
Saya buat biasa-biasa saja lah.
Macam saya selalu buat.
Rindu-rindu saya kat awak ni, awak rindu saya tak?
Awak jawab dalam hati saja lah ye?
Kalau awak jawab rindu kang saya perasan pulak. HAHA.
Ok lah. Malam ni sebelum tidur nak tengok gambar awak lagi. :)


Bye creatures.

(16) Comments

  1. Makhluk Tuhan Paling Suci said...

    nak pergi tengok ugly betty lah.

    May 13, 2010 at 12:21 AM
  2. amar haziq said...

    lah..ugly betty rupanya

    jenguk2 lah blog saya k..
    http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

    May 13, 2010 at 12:33 AM
  3. Makhluk Tuhan Paling Suci said...

    eyh eyh.
    bukan ugly betty lh.
    sila rujuk link "awak". HAHA.

    ok2. nanti saya jenguk.
    tengs for dropping by. :)

    May 13, 2010 at 12:42 AM
  4. RR said...

    haaaaa...
    suci la sgt?
    sape y'all memikat hati maks?

    May 13, 2010 at 1:03 AM
  5. nenna said...

    sape awk ni..ronald mcdonal ke..sbb ko suke aym mcd.

    May 13, 2010 at 1:14 AM
  6. Makhluk Tuhan Paling Suci said...

    rikhmani: mestilah bapak yang memikat hati mak. HAHA.

    naina: apo? apo? apo?

    May 13, 2010 at 1:20 AM
  7. MangkOk cHenTa ♂ said...

    uikss...aku ade terpikir nak gune layout ni.

    May 13, 2010 at 2:10 AM
  8. Makhluk Tuhan Paling Suci said...

    guna saja lah.
    jom dabel team! HAHA.

    May 13, 2010 at 2:15 AM
  9. cronixsoul said...

    cik pika dah buang tebiat ye?
    baek rindu saye dr rindu blog ni ekekeke

    May 13, 2010 at 3:35 AM
  10. Alynn Notnot said...

    lor kontek jela:D

    May 13, 2010 at 3:58 AM
  11. hans said...

    hahahahahaha
    gila pikah jiwang

    May 13, 2010 at 11:28 AM
  12. Makhluk Tuhan Paling Suci said...

    cronixsoul: bagi sebab musabab kenapa perlu rindu awak. :)

    AN: taknak. maloooooooo. :">

    hanis: baru tau ka? bakat terpendam tu. HAHA.

    May 13, 2010 at 3:25 PM
  13. Fazellah Husain said...

    awak...awak..dan awak...
    HAHAHAHAHH

    May 14, 2010 at 1:00 AM
  14. Makhluk Tuhan Paling Suci said...

    shatap! shatap! shatap!
    HAHA. memainjerr.. memainjerr..

    May 14, 2010 at 1:09 AM
  15. Anonymous

    saya rindu awak juge...

    May 15, 2010 at 5:42 AM
  16. Makhluk Tuhan Paling Suci said...

    awak siapa? HAHA.

    May 15, 2010 at 5:10 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr