Minah dan Coko

Posted by : AfiqahAR | 17 May 2010 | Published in

Hi creatures.

Aku tulis ni sambil berkerut dahi.
Sebab hairan. Pelik. Ajaib. Annoy. Exasperate. Aggravate. Ha! Keluar kosa kata terlampau.
Dengan orang yang suka suruh orang follow belog dia balik sebab Minah-dah-follow-Coko-so-plis-lah-follow-Minah-balik-siap-bagi-diskaun-kek-tau.
Belog Coko memang best sebab dia designer hebat and bagi banyak tips for amateur blogger like me.
Tapi si Minah ni hanyalah penjual kek yang mampu promosikan belog dia dengan cara itu sahaja.
Haih. Pathetic. Menyampah. Kenapalah aku boleh terbaca.

Abaikan. Emo bila wujud benda macam ni. Check bubur aku dah masak ke belum lagi bagus.


Bye creatures.

(9) Comments

  1. Makhluk Tuhan Paling Suci said...

    Credit nama to Pipah.

    May 17, 2010 at 3:55 PM
  2. milo♥ said...

    sabar jelaa minah oii . hehe

    May 17, 2010 at 4:23 PM
  3. nenna said...

    siapa org tu??nak die punye blog..best ke?

    May 17, 2010 at 4:27 PM
  4. hans said...

    hahaha
    ada orang baru follow aku
    pastu paksa aku follow
    aku terang2 cakap aku tak follow
    pastu terus dia unfollow
    wakakakaka

    May 17, 2010 at 6:51 PM
  5. Makhluk Tuhan Paling Suci said...

    milo: HAHA.

    zun: minah punya belog. HAHA.

    hanis: payah ada orang macam tu. =.="

    May 17, 2010 at 8:02 PM
  6. hans said...

    memang payah
    bila follower aku nak seribu tak tau
    hahaha

    May 17, 2010 at 8:27 PM
  7. Makhluk Tuhan Paling Suci said...

    good luck. :)

    May 17, 2010 at 8:47 PM
  8. hans said...

    nak lawan Hanis Zalikha, Red Mummy dengan Ben Ashaari
    hahaha

    May 17, 2010 at 9:19 PM
  9. Makhluk Tuhan Paling Suci said...

    good luck. :)

    May 17, 2010 at 9:47 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr