..Happy Birthday..

Posted by : AfiqahAR | 14 April 2009 | Published in

today, 14th april 2009 is my dearest tok's birthday yang ke-68 (baru tanya mak aku td umo tok aku.muda lagi tok aku ni rupanya.lol)
happy birthday tok! iqah syg sgt kat tok. tok lah satu-satunya tok yang iqah ade sejak arwah wan, arwah atuk and arwah nenek dah meninggal.
iqah doakan tok sihat, panjang umur dan hepi selalu! muah3! ;*


Pikalicious said: tolonglah angkat tepon tok. nak wish birthday ni. pelankan lah sikit volume tb 2 supaya tok dengar yang cucumu ini call untuk wish hepi birthday! huhu. esok iqah n akak p lawat tok k? nanti kitorang belikan tok kek!

(6) Comments

  1. Namhkir said...

    Happy Birthday to Your Tok..

    lol.

    April 14, 2009 at 6:49 PM
  2. Pikato ezorA said...

    thank you<--- my tok ckp.
    lol.

    April 14, 2009 at 6:54 PM
  3. DicKiE aDaMs said...

    happy besday tok!!!

    April 15, 2009 at 4:18 PM
  4. Pikato ezorA said...

    thank you moq! <---- tok aku ckp.bkn aku!ahaha.

    April 15, 2009 at 8:50 PM
  5. his name is padin said...

    kakak pika.. besdei akak 18 kan? besdei saya 19. besdei moq pais 21. hahaha

    April 16, 2009 at 3:11 AM
  6. Pikato ezorA said...

    uih!
    akak pika?
    aku twa kah?
    huk3.
    besday aku 20 lh. faiz 21.
    kau 19 ek? mari lh kita celebrate ramai2.huhu.

    April 16, 2009 at 4:55 PM
Home       Profile       Facebook       Twitter       Formspring       Tumblr